Werkwijze

Hoe werk ik?

Ik ga er vanuit dat iedereen alles kan leren, de een kost leren alleen veel meer tijd en energie dan de ander. Ook leert niet iedereen op dezelfde manier. Tijdens de lessen houd ik hier rekening mee.

Ik geef les aan basisschoolleerlingen en aan middelbare scholieren. Elke leerling werkt op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo en ik ga op zoek naar een manier van uitleggen en oefenen die bij de leerling past.

Natuurlijk kunnen we voor de eerste les vrijblijvend kennismaken.

Wat, waar en wanneer?

Basisschoolleerlingen help ik met bijles en Remedial Teaching. Les is mogelijk na schooltijd of vroeg op de avond.

Ik geef zowel individuele lessen als lessen aan een groepje van twee kinderen. Ik zorg voor alle materialen. Als je les hebt in een groepje van twee, werkt ieder aan zijn eigen opdrachten en help ik jullie om de beurt. Je kunt dus alle twee met een ander vak bezig zijn.

Lessen zijn bij mij thuis, als ouder ben je niet bij de les aanwezig. Alleen Remedial Teaching lessen kunnen eventueel op school gegeven worden als de school daar toestemming voor geeft.

Aan middelbare scholieren geef ik bijles wiskunde. Bijles wiskunde volg je ’s avonds. Het zijn privĂ© lessen en de lessen zijn bij mij thuis. Je neemt zelf je boek, schrift en rekenmachine mee, net als je dat op school zou doen.

Alle lessen duren 45 minuten.

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties is er in principe geen les.