Bijles en Remedial Teaching basisschool

Bijles en Remedial Teaching voor kinderen uit groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8.

Soms loopt het op school niet lekker. Je kind heeft moeite om mee te komen, begrijpt de stof niet en raakt achter. Geen enkel kind vindt het fijn te merken dat hij iets niet goed kan. Je kind kan er onzeker van worden, zich dom voelen en liever niet meer school gaan.
Wat de oorzaak van een achterstand ook is (ziekte, leerproblemen, vervelende gebeurtenissen thuis of school, concentratieproblemen), ik help je kind graag weer op weg met bijles of Remedial Teaching.

Bijles en Remedial Teaching is mogelijk in de vakken: rekenen, lezen, begrijpend lezen, spelling en woordenschat. Wil je meer weten over het verschil tussen bijles en Remedial Teaching?  Kijk dan even hier.

Leren op jouw manier

Samen met je kind zoek ik naar een manier van leren die bij hem past. Door extra uitleg en oefening rekening houdend met zijn leerstijl, gaat je kind vooruit en krijgt het meer vertrouwen in zichzelf. School wordt weer leuk.

Juf Caatje - bijles en Remedial Teaching basisschool, voor kinderen uit groep 3, 4 , 5 , 6, 7 en 8 in Amstelveen en omgeving. Hulp op maat in de vakken: rekenen, lezen, begrijpend lezen, spelling en woordenschat. Individuele les of les in een klein groepje (maximaal drie kinderen).
Rekenen

Beter leren rekenen, ook verhaaltjes sommen.

Lezen

Beter leren lezen, sneller en/of met minder fouten.

Begrijpend lezen

Leren de vragen bij een tekst beter te maken.

Spelling

Verbeteren van je spelling, ook werkwoordspelling.

Woordenschat

Uitbreiden van je woordenschat, de basis van elke taal.